Idol-tähti pyllisteli paparazzeille, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelmasta eilen illalla amerikkalaisille tutuksi tullut Emily Wynne-Hughes on saanut Yhdysvalloissa ristiriitaisen vastaanoton. Tiistaina koelauluista jatkoon päässyt neitokainen jakaa nyt kansan mielipiteet kahtia.

Upeaääninen ja räväkkä Emily Wynne-Hughes on jo ennen Idol-karsintoja esitellyt takapuoltaan kameroille. Tänään kansan puheenaiheeksi nousseet neitokaisen ahteri on nyt noteerattu myös ulkomailla saakka. Katso laulajan vilautuskuvat tästä.

Kuriositeettina mainittakoon, että Emily Wynne-Hughes nousi pari vuotta sitten hetkeksi mediahuomion keskipisteeksi ollessaan sattumalta paikalla parturissa, jossa Britney Spears ajeli itsensä kaljuksi. Britneyn kanssa tuolloin keskustellutta tulevaa Idols-tähteä haastateltiin tuolloin lukuisiin viihdeohjelmiin. Yksi näistä haastatteluista löytyy tästä.

20-vuotias Emily Wynne-Hughes toimii myös suositun losangelesilaisen Go Betty Go -nimisen punk-tyttöbändin laulajana. Yhtye on perustettu jo vuonna 2001, mutta Emily liittyi siihen vasta toukokuussa 2006. Yhtye julkaisi Nothing Is More -esikoislevynsä vuonna 2004. Ryhmän MySpace-sivu löytyy tästä.

Wynne-Hughes oli aiemmin mainittuna myös Wikipediassa, mutta hänen omansa sekä hänen yhtyeensä sivut on poistettu palvelusta. Emilyn kaunista laulua voi katsella tästä YouTube-videosta tai artikkelin alta. Hänen Barracuda-kappaleen tulkintansa kuullaan heti videon alussa. Pidempi videoesittely löytyy esimerkiksi tästä.