Vanessa Hudgens julkaisee uuden soololevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -elokuvista tuttu näyttelijä Vanessa Hudgens julkaisee pian toisen sooloalbuminsa. Identified -niminen levy julkaistaan Suomessa 18. helmikuuta.

Vanessa Hudgens käynnisti musiikkiuransa jo kolmisen vuotta sitten, kun hän julkaisi esikoisalbuminsa nimeltä V. Kultalevystä huolimatta albumista ei tullut jättimenestystä, mutta High School Musical -elokuvien myötä nuoren tähden musiikkiura on alkanut kiinnostaa ihmisiä aikaisempaa enemmän.

Uudelta levyltä julkaistaan ensimmäinen singlelohkaisu Sneakernight suomalaisille radioille vielä tammikuun aikana. Kappaleen musiikkivideon voi katsoa jo nyt tästä linkistä. Hiphip-, pop- ja soul-teemoja sisältävän levyn on tuottanut JR Rotem.

– Albumi pitää sisällään soulahtavampia ja jazzahtavia soundeja, jotka sopivat minulle hyvin. Hook it up, First Bad Habbit ja Identified -kappaleet edustavat albumin menevämpää ja tanssittavampaa puolta kun taas Don’t Ask Why, Don’t Leave ja Paper Cut ovat albumin rauhallisimpia kappaleita, Vanessa Hudgens kertoo.