Hanna Pakarinen teki Indxit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun ensimmäisen tuotantokauden voittaja Hanna Pakarinen julkaisi viime viikon tiistaina neljännen albuminsa nimeltään Love In A Million Shades.

Pakarisen albumi joutui kuitenkin levykauppojen alelaariin ennätysmäisen nopeasti, sillä jo perjantaina levyä myytiin maanlaajuisessa levyalessa 13 eurolla, Metro-lehti kertoo. Levy-yhtiön mukaan kyseessä on kokeilu, jossa uutuuslevyä on tarkoitus myydä alehinnalla. SonyBMG:n mukaan tarkoitus ei ole parantaa Pakarisen ensimmäistä listasijoitusta.

– Päinvastoin, levyn myynti luultavasti kärsii tästä. Alen myötä tarjonta on laajaa ja kilpailu kovaa, mutta markkinointi on vasta alussa. Kiertue alkaa helmikuussa ja singlejä on julkaistu toistaiseksi yksi, Valtanen kertoi Metrolle.

Suomalaisilla on vielä suhteellisen tuoreessa muistissa Popstars-kilpailun toisen tuotantokauden tuloksena koottu poikabändi Indx, jonka levy myi peräti tuplaplatinaa jo ennen sen julkaisemista. Kulta- ja platinalevyt perustuvat kuitenkin kauppoihin toimitettuihin määriin, eikä kuluttajille myytyihin levyihin. Indx floppasi ennätysmäisen rajusti, joten sen esikoislevyä myytiin jo muutaman päivän kuluttua muutamalla eurolla.

Hanna Pakarisen uutuuslevy tulee kuitenkin mitä luultavimmin alennusmyynnistä johtuen tai siitä riippumatta myymään edeltäjiensä tavoin varsin hyvin.