Emma Watson suttuisena sekavissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut 18-vuotias teinitähti Emma Watson poseerasi pari päivää sitten tyylikkäissä glamour-kuvissa Daily Mail -lehden sivuilla. Nyt vuorossa on kuitenkin hieman erilainen kuvasarja.

Lehden haastattelussa Emma Watson kertoi, ettei halua poseerata seksikkäänä tai vähissä vaatteissa. Nyt VS.-lehden sivuilla onkin julkaisu valokuvaaja Ellen Von Unwerthin ikuistama kuvasarja, jossa nuori näyttelijä nähdään hieman totutusta poikkeavissa kuvissa.

Tuoreissa kuvissa ylimeikattu ja pörröpäinen Watson irvistelee kameralle ja hänet nähdään toinen toistaan ihmeellisimmissä ja jopa surrealistisissa asennoissa ja tilanteissa erilaisissa asuissa ja yöpuvuissa. Katso kuvat tästä.

Taannoin Emma Watson kertoi suostuvansa alastonkohtauksiin elokuvissa, mikäli katsoo sen oikeaksi ratkaisuksi. Valokuvaajat joutuvat kuitenkin ainakin studiosessioissa tyytymään kuviin, joissa ei kovin paljon paljasta pintaa esitellä. Katso tuoreet glamour-kuvat tästä!

Stara tapasi Emma Watsonin äskettäin Los Angelesissa. Lue tähden haastattelu tästä.

Uusimmat