StaraVideo 122 – Pihla Viitala (osa 2)

Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan kotimaisen Rööperi-elokuvan tähti Pihla Viitala. Elokuvan kulmilla itsekin asustava näyttelijä kertoo omasta suhteestaan Rööperiin, eli Punavuoreen.

Pihla kertoo haastattelussa myös muista projekteistaan ja niiden merkityksestä Rööperin kuvauksille. Seuraavaksi hänet nähdään 1900-luvun alkupuolelle sijoittuvassa islantilaisessa kauhuelokuvassa. Tämä on kaksiosaisen haastattelun toinen osa.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat