Supermalli Heidi Klum liian lihava ja isorintainen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen supermalli Heidi Klum poseeraa parhaillaan GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla tyylikkäissä alastonkuvissa. Muiden ihastellessa supermallin kurveja osa muotimaailman ammattilaisista on tyrmännyt Klumin vartalon.

Erityisesti muotisuunnittelija Wolfgang Joop on nyt noussut otsikoihin saksalaiselle Bild-lehdelle antamallaan lausunnolla, jossa hän sivaltaa Heidiä yllättävällä tavalla.

– Heidi Klum ei ole muotinäytös-malli. Hän on kertakaikkiaan liian lihava ja hänellä on liian suuret rinnat. Lisäksi hän vääntelehtii niin typerästi. Se ei ole avantgardea, vaan kaupallisuutta, Wolfgang Joop tylytti lausunnossaan.

Joopin lisäksi myös monet muut alan tähdet ovat olleet samaa mieltä Klumin vartalosta ja esiintymisestä. Mallitoimiston johtaja Louisa von Minckwitzin mukaan supermalli on liian kurvikas ja lyhyt, kun taas muotiguru Karl Lagerfeldin mukaan Klum on edelleen tuntematon tähti.

– En tunne Heidiä. Hän ei ollut koskaan tunnettu Ranskassa. Edes Claudia Schiffer ei tiedä kuka hän on, Lagerfeld totesi.

Beverly Hillsissä nykyisin asuvan 35-vuotiaan Heidi Klumin aviomies on poptähti Seal. Pariskunnalla on kolme lasta. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Hänen esikoissinglensä Wonderland julkaistiin toissa vuonna. Lisäksi hän oli taannoin mukana ääninäyttelijänä James Bond -aiheisessa pelissä ja juontaa Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.