Madonna on rajussa kuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sticky & Sweet -kiertueellaan viime vuonna huimat 180 miljoonaa euroa tienannut poptähti Madonna poseeraa nyt räväkästi W-aikakauslehden maaliskuun numeron kannessa.

Viisikymppinen poppari poseeraa lehden kuvissa maineikkaalle valokuvaaja Steven Kleinille. Otoksissa Madonna nähdään alusvaatteisillaan keikistelevänä homssuisena glamour-tähtenä. Katso kuvat tästä!

Lehden haastattelussa Madonna kertoo suhteestaan 22-vuotiaaseen mallipoika Jesus Luziin. Tämä lienee kova paikka Madonnan toiselle miesystävälle, Yankees-pelaaja Alex Rodriguezille, jota on viime päivinä syytetty anabolisten steroidien käytöstä.

Muutama päivä sitten Madonnan alastonkuvasta maksettiin 30.500 euroa Christien huutokaupassa. Kuvan osti italialainen liikemies Fabrizio Masoni, joka aikoo asettaa kuvan esille yhtiönsä liiketiloihin.

Uusimmat