Heidi Klum: Olen edelleen huippukunnossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen supermalli Heidi Klum on joutunut kovan kritiikin kohteeksi muotiväen suunnalta. GQ-lehden saksalaisen painoksen tuoreen numeron kannessa alastomana parhaillaan poseeraavaa Klumia haukuttiin äskettäin liian lihavaksi.

Saksalainen muotisuunnittelija Wolfgang Joop ja paikallisen mallitoimiston naisjohtaja kommentoivat saksalaisessa Bild-lehdessä Heidin olevan liian lihava ja isorintainen supermalliksi. Lisäksi muotiguru Karl Lagerfeld totesi hänen olevan tuntematon tähti.

Nyt televisiojuontajanakin tunnettu 35-vuotias kolmen lapsen äiti Heidi Klum on iskenyt sanallisesti takaisin ja todennut olevansa edelleen huippukunnossa. Myös hänen tiedottajansa on iskenyt takaisin.

– Wolfgang yrittää selvästikin pelastaa hiipuvaa uraansa ja saada itselleen mediatilaa lausunnoillaan Heidin kustannuksella, Klum totesi tiedottajansa suulla New York Post -lehdelle.

Uusimmat