Scarlett Johansson: ”Sisälläni asuu homomies!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan pitkää taukoa näyttelemisestä viettävä Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson kertoi taannoin ihmettelevänsä kovasti miesten nännejä. Nyt neitokainen on jatkanut samalla linjalla.

Scarlett Johansson on ollut vuosien varrella useaan otteeseen myös lesbohuhujen kohteena, mutta neitokainen pani pisteen huhuille avioitumalla viime vuoden syyskuussa miehensä Ryan Reynoldsin kanssa salaisessa hääseremoniassa. Scarlett myöntää kuitenkin rakastavansa myös naisia.

– Rakastan naisia. Rakastan heitä ystävinä ja mielenkiintoisina keskustelukumppaneina. Olen aina sanonut, että rakastan myös homomiehiä. Sisälläni asuu homomies, joka haluaa tulla kaapista, Scarlett Johansson kertoi Us Weekly -lehdelle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat