Povekas Katherine Heigl muodokkaana upeissa kuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Greyn Anatomia -suosikkisarjasta lähtevä Hollywood-tähti Katherine Heigl jättää lähiaikoina televisioroolin ja keskittyy jatkossa elokuviin. Nyt hänet on kiinnitetty tähdittämään kauhuelokuvaa yhdessä Ashton Kutcherin kanssa.

Katherine Heigl nähdään lähiaikoina Robert Luketicin ohjaaman Five Killers -elokuvan naispääroolissa. Hän ja Ashton Kutcher esittävät elokuvassa avioparia, joka joutuu keskelle palkkamurhasuunnitelmaa.

Nyt Katherine on poseerannut elokuvakameroiden lisäksi myös tyylikkäissä lehtikuvissa, jotka löytyvät tästä. Kuvissa kullanhohtoiseen iltapukuun sonnustautunut Katherine nähdään varsin rinnakkaana. Hänen kelpaa esitellä rintavarustustaan, sillä taannoin hänen rintansa äänestettiin In Touch -lehden lukijaäänestyksessä maailman kymmenen parhaan joukkoon.

Uusimmat