Kanye West pokasi räväkän mallikaunottaren, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Kanye West ei ole viime aikoina juurikaan esiintynyt naisseurassa hänen erottuaan taannoin kihlatustaan. Nyt asiaan on kuitenkin tullut poikkeus, sillä supertähti on esitellyt jo pariinkin otteeseen uuden naisystävänsä.

Kanyen kainalossa kulkee nykyisin mallinakin uraa tehnyt Amber Rose. Pariskunta ikuistettiin valokuviin New Yorkin muotiviikoilla. Katso kuva tästä. New York Daily News -lehden mukaan hiphop-artistin lähipiiri on innoissaan uudesta seuralaisesta.

– Amber tekee Kanyelle hyvää. Hän on malli, jolla on räväkkä tyyli ja asenne ihan kuin Kanyellakin. He sopivat toisilleen. Kanyen kanssa matkustaminen voi olla rankkaa, sillä lehdistö ahdistelee häntä joka paikassa. Amber on kuitenkin cool ja hän hoitaa kyllä kaiken.

Uusimmat