Heath Ledger siivitti Batman-leffan hurjaan nousuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden puhutuimpiin elokuviin lukeutunut Batman – yön ritari sai tunnustusta viime sunnuntain Oscar-juhlissa, kun elokuvassa upean roolin tehnyt Heath Ledger palkittiin postuumisti parhaasta sivuosasta. Nyt elokuva on ylittänyt maagisen rajapyykin.

Elokuvan tuotantoyhtiö ilmoitti eilen, että leffan kokonaismyynti on ylittänyt yhden miljardin dollarin rajan. Tämä tulos on historiallinen, sillä aiemmin vain kolme elokuvaa on saavuttanut tämän maagisen rajapyykin. Ne ovat Titanic, Taru Sormusten Herrasta – Kuninkaan paluu ja Pirates Of The Caribbean – kuolleen miehen kirstu.

Joulun jälkeen uudelle teatterikierrokselle Oscar-ehdokkuuden myötä julkaistu Batman – yön ritari on tuottanut tähän mennessä tarkalleen ottaen 1.001.082.160 dollaria. Leffan pääosassa nähdään Christian Bale.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat