Langanlaiha Lindsay Lohan esittelee rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Anoreksiahuhujen kohteena jo pidemmän aikaa ollut poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan poseeraa nyt tuoreissa kuvissa yläosattomissa. Mustavalkoisissa kuvissa supertähti nähdään vain mustiin housuihin puettuna.

Lindsay peittelee valokuvaaja Heidi Slimanen ikuistamissa kuvissa rintojaan vain hiuksillaan, mutta tähden rintavarustus pilkottaa hiusten lomasta. Rintoja enemmän huomio kiinnittyy kuitenkin tähden langanlaihaan vartaloon, jota hän on viime aikoina pyrkinyt peittelemään erilaisissa julkkisgaaloissa. Katso kuvat tästä!

Hurjasti laihtunyt näyttelijä-poppari kiinnostaa kuitenkin edelleen myös mainostajia. Äskettäin Lindsay Lohan kiinnitettiin poseeraamaan vaatemerkin mainoskuviin.

Parhaillaan Lindsay Lohan työstää artistina seuraavaa sooloalbumiaan ja taannoin hän ilmoitti palkanneensa levyn yhdeksi tuottajaksi maineikkaan Pharrell Williamsin. Uuden levyn nimeksi on tulossa Spirit In The Dark ja albumilta on jo julkaistu ensimmäinen single Bossy, joka oli Williamsin sijaan StarGaten tuotantoa.

Uusimmat