Povipommi Katie Price esitteli rintaleikkauksensa arpea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoihin taannoin perheensä kanssa muuttanut povipommi Jordan, eli Katie Price, osallistui sunnuntai-iltana Hollywoodissa järjestettyihin Elton Johnin Oscar-juhliin. Samalla hän esitteli rintaleikkauksensa arpea.

Kolmen lapsen äiti Jordan ja hänen miehensä Peter Andre lapsineen tunnetaan Suomessa nykyisin lähinnä Povipommin päiväkirja -realityohjelmastaan. Los Angelesin Malibusta hulppean talon vuokrannut pariskunta yrittää nyt tehdä itseään tunnetuksi myös Yhdysvaltojen markkinoilla. Kaikki julkisuus on tavoitteen saavuttamisessa hyväksi. Jordanin rinnan alapuolella oleva arpi pilkistää esiin erityisen hyvin tästä kuvasta.

Yhdysvalloissa Katien poppari-aviomies Peter Andre työstää edelleen neljättä soololevyään ja neitokainen itse on ryhtynyt opiskelemaan näyttelemistä. Katien tavoitteena on saada rooli saippuasarjasta. Tähän mennessä pariskunnan elämää on saatu seurata realityohjelmassa myös Yhdysvalloissa. Viihdelehti Staran kuvaaja bongasi julkkispariskunnan lapsineen viime viikolla Beverly Hillsissä sijaitsevassa The Grove -ostoskeskuksessa. Katso video tästä!

Uusimmat