Voittoon ei uskottu – Sean Pennin voitonjuhlat peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntain Oscar-gaalassa jo toisen kerran parhaan miespääosan Oscar-pystillä palkittu Sean Penn ja Milk-elokuvan tuotantoyhtiö eivät odottaneet tuotokselleen kovinkaan suurta menestystä.

Useammassakin kategoriassa ehdolla olleen elokuvan tuotantoyhtiö ei odottanut leffansa menestyvän Oscar-mittelöissä, joten he peruivat jo etukäteen voitonjuhlat, jotka oli määrä järjestää gaalan jälkeen.

Päättäjät olivat vakuuttuneita, että The Wrestler ja Slummien miljonääri vievät palkinnot heidän nenän edestää, PageSix kertoo. Elokuva sai lopulta kuitenkin Oscarit parhaasta miespääosasta ja parhaasta käsikirjoituksesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat