Lahden Frostbite-metallifestivaali konkurssiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lahdessa helmikuun alussa järjestetty Frostbite-festivaali osoittautui todelliseksi farssiksi, kun tapahtuman järjestelyt menivät monin tavoin pieleen ja pääesiintyjät, brittiläinen Cradle of Filth ja norjalainen Mayhem, peruivat tulonsa. Nyt tapahtuman järjestänyt yhtiö on haettu konkurssiin.

Konkurssi sinetöi samalla lippurahojaan takaisin vaatineiden kohtalon, sillä lippurahat jäävät todennäköisesti saamatta, Etelä-Suomen Sanomat kertoi. Osa tapahtumassa esiintyneistä yhtyeistäkään ei ole saanut luvattuja esiintymispalkkioita ja osa yhtyeistä jäi festivaalin aikana myös ilman majoitusta.

Aleksi Winstenin omistaman Tyranus Music Ky on nyt haettu konkurssiin, sillä yhtiön varat ovat pesänhoitaja Björn Holmingin mukaan 65.000 euroa ja velat alustavasti 250.000 euroa. Asianajaja Holming vahvisti samalla lehdelle, että alle 50 euron summia ei makseta konkurssipesästä. Liput tapahtumaan maksoivat 44 euroa.

Uusimmat