Marisa Miller alusvaatteisillaan ilman meikkiä, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kolmanneksi halutuimmaksi naiseksi tammikuussa äänestetty amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller on totuttu näkemään toinen toistaan upeammissa lehtikuvissa alastomana ja vielä useammin bikineissä.

Erityisesti life style -lehtien sivuilla hienosti menestynyt tähti nähdään nyt kuitenkin harvinaisissa otoksissa alusvaatteisillaan ja ilman meikkiä. Samoissa kuvissa nähdään myös amerikkalainen näyttelijätär-malli Cameron Richardson. Katso kuvat tästä.

Aiemmin Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina.

Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä hyvin menestyneen Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.

Uusimmat