Kanye West puolusti Rihannan hakkaajaa – leikattiin ohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Epäurheilijamaisesta ja lapsellisesta käytöksestä viime vuoden Grammy-gaalassa syytetty Kanye West on joutunut jälleen varsin huonoon valoon televisioesiintymisensä takia. Hän oli nyt mukana VH1-musiikkikanavan Storytellers-ohjelmassa, mutta iso osa haastattelusta leikattiin pois lähetyksestä.

Kanye West sivalsi 13. helmikuuta Sonyn Studioilla Los Angelesissa nauhoitetun haastattelun tiimellyksessä muiden muassa Radiohead-yhtyettä, koska bändin keulahahmo oli Kanyen mukaan kettuillut hänelle tämän vuoden Grammy-juhlissa edellisellä viikolla. Sivallus leikattiin kuitenkin lopullisesta ohjelmasta, joka esitetään kanavalla huomenna lauantaina.

Saman kohtalon koki Kanyen puolustuspuheenvuoro Rihannan pahoinpidelleestä Chris Brownista. Kesken haastattelun Kanye West kääntyi studioyleisön puoleen ja piti heille palopuheen Brownin puolesta.

– Emmekö voisi antaa hänelle vielä uuden mahdollisuuden? Tiedän että minäkin teen virheitä elämässäni. Michael Jackson, Michael Phelps. He ovat oikeita ihmisiä ja tekevät virheitä, Kanye vetosi yleisöön.

Ohjelman tuottaja Bill Flanagan kertoi Fox Newsille, ettei näiden kohtien leikkaukseen liity mitään poliittista kannanottoa. Kanyen vierailu ohjelmassa on leikkauksista huolimatta tavallista pidempi, sillä normaalin tunnin sijaan kyseinen lähetys kestää puolitoista tuntia.

Uusimmat