Isä pahoinpiteli Slumdog-leffan lapsitähden, katso shokkikuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intian Mumbain slummeissa on viime päivinä juhlittu, kun alueelle sijoittuva elokuva Slumdog Millionaire, eli Slummien miljonääri, kahmi viime sunnuntaina peräti kahdeksan Oscar-palkintoa. Leffan lapsinäyttelijöistä tuli hetkessä paikallisia supertähtiä, mutta kotiinpääsy ei ollut pelkästään hyvä asia.

Brittilehdistö on nyt saanut haltuunsa kuvamateriaalia, jossa elokuvan kymmenvuotias lapsitähti Azharuddin Mohammed joutuu Ismael-isänsä pahoinpitelemäksi kotonaan. The Sun -lehden tietojen mukaan koulustaan vapaapäivän saanut lapsitähti ei suostunut matkaväsymyksensä vuoksi patsastelemaan kaiken kansan ihmeteltävänä, joten isä antoi hänelle ”pienen” kurinpalautuksen lyömällä kasvoihin ja potkimalla. Katso kuvat tästä.

Lehden mukaan lapsen äiti anoi 45-vuotiasta isää lopettamaan pahoinpitelyn, mutta pyynnöt kaikuivat kuuroille korville. Silminnäkijöiden mukaan tilanne oli kuin suoraan Slummien miljonääri -elokuvasta. Pahoinpitely tapahtui vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun Azharuddin Mohammed ystävineen oli mukana Oscar-gaalan punaisella matolla satojen miljoonien ihmisten katsellessa heitä televisioiden välityksellä.

Uusimmat