Marisa Miller Guitar Hero -mainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konsolipelien ykkössuosikiksi noussut Guitar Hero pestaa mainoskampanjoihinsa toinen toistaan upeampia kaunottaria. Taannoin pelin kampanjassa muoviskebaa renkuttamassa nähtiin supermalli Heidi Klum, joka on nyt saanut seuraajan.

Guitar Hero -pelin uuteen televisiomainokseen on nyt kiinnitetty tunnettu bikinimalli Marisa Miller, joka on nyt ikuistettu mainoksen studiokuvauksissa tietenkin bikineihin sonnustautuneena. Tuoreista kuvista päätellen bikinikaunotar on harjoitellut mainosta varten myös oikeaoppista moshaamista. Katso kuvat tästä!

Heidi Klumin mainoksesta tehtiin aiemmin kaksi versiota, joista bikiniversio julkaistiin verkossa ja paidalla varustettu pehmoversio televisiossa. Ilmeisesti Millerin kohdalla on päädytty samaan ratkaisuun. Äskettäin myös maailman seksikkäin nainen Megan Fox kuvattiin kotibileissä pelaamassa Guitar Hero -peliä, joten ilmeisesti jokin mystinen seikka näissä muovikitaroissa vetää kaunottaria puoleensa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat