Supermalli mainostaa Guitar Heroa alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin peleihin nykyisin lukeutuva Guitar Hero on nyt valjastanut kampanjansa keulahahmoksi ihan oikean supermallin. Saksalainen 34-vuotias supermalli Heidi Klum nähdään nimittäin Guitar Hero World Tour -pelin mainoksessa.

Kyse ei ole kuitenkaan aivan perinteisestä pelimainoksesta, vaan tällä kertaa supermalli on riisuttu alusvaatteisilleen. Mainosvideolla Heidi Klum revittää pelikitaralla ammattimaiseen tyyliin, mutta silmänruokaa on tarjolla huomattavasti enemmän kuin rockyhtyeiden keikoilla.

Katso kyseisen mainosvideon ohjaajan versio tästä tai artikkelin alta. Videosta on julkaistu myös lapsille sallittu versio, jossa Heidi Klum pitää paidan päällä koko mainoksen ajan. Pelimainoksen sensuroitu versio löytyy tästä.

Beverly Hillsissä asuvan Heidi Klumin aviomies on poptähti Seal. Pariskunnalla on kolme lasta.