Tässä päivän tulikuuma Megan Fox -annos, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Megan Fox on äänestetty jo pariinkin otteeseen maailman seksikkäimmäksi naiseksi, joten paparazzit parveilevat hänen ympärillään vähintään yhtä paljon kuin Paris Hiltonin ja Britney Spearsin ympärillä. Pitkän kihlauksen purkaminen ei ole ainakaan rauhoittanut menoa.

Pari päivää sitten kahvila-asiakkaat yllättänyt neitokainen on nyt kuvattu varsin arkisissa askareissa, joissa ei sinällään ole mitään uutta tai ihmeellistä. Arkisesta asustaankin huolimatta Megan Fox säväyttää kuitenkin silminnäkijöitä ja kuvaajia minne meneekin. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä.

Tuoreista kuvissa erottuu hyvin myös kaunottaren kädessä oleva suurikokoinen Marilyn Monroe –tatuointi, joka peitetaan useimmiten elokuvissa.

Uusimmat