Slumdog-tähden hakannut isä vaatii lisää rahaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissapäivänä uutisoitiin kuinka Oscar-gaalassa palkintoja kahmineen Slummien miljonääri -elokuvan lapsitähti Azharuddin Ismael joutui kotiin päästyään isänsä pahoinpitelemäksi, koska ei suostunut patsastelemaan perheen kodin edessä kaiken kansan töllisteltävänä.

Tuotantoyhtiö maksoi Salimin roolissa nähdylle lapsitähdelle elokuvasta 770 euron rahapalkkion ja hänen nimiinsä avattiin sijoitustili, jonne talletettiin noin 19.000 euroa. Lisäksi hän saa jatkossa 22 euron kuukausirahaa ja perhe saa 22.000 euron arvoisen uuden talon.

Tämä ei kuitenkaan pojan isälle riitä, sillä hän haluaa saada vähintääin 22.000 euroa lisää rahaa. 45-vuotias isä Azharuddin Mohammed sairastaa tuberkuloosia ja ansaitsee puuta keräämällä alle 45 euroa kuussa.

– Poikani on valloittanut maailman ja voittanut. Olen ylpeä hänestä, mutta haluan lisää rahaa. He lupasivat minulle uuden talon, mutta en ole sitä saanut. Asun edelleen slummissa. Haluan rahat nyt. Herra Boylen tulisi pitää huoli pojastani, Azharuddin Mohammed kertoi Daily Mail -lehden mukaan.