Duffy ilman housuja televisio-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pori Jazziin ensi kesänä konsertoimaan saapuva supertähti Duffy on yllättänyt saksalaiset televisiokatsojat ja studioyleisön harvinaisen rajulla esiintymisasullaan. Grammy-palkintoja taannoin kahminut brittitähti esiintyi nimittäin ohjelmassa pakarat vilahdellen.

Wetten Dass -ohjelmassa esiintynyt Duffy oli pukeutunut muuten hänelle ominaiseen konservatiiviseen jakkuun ja korkokenkiin, mutta jotain oli kuitenkin jäänyt puuttumaan. Hänellä ei ollut nimittäin jaloissa lainkaan housuja, joten neitokaisen pakarat ja alushousut paistoivat jakkupuvun alta. Katso kuvat tästä!

Duffy lauloi ohjelmassa Rain On Your Parade -kappaleensa, mutta yleisön huomio kiinnittyi aivan muuhun kuin hänen esitykseensä. Mitä ilmeisimmin housujen pois jättäminen oli tietoinen valinta, mutta kuvien perusteella voisi olettaa jotain aivan muuta.

Duffy poseerasi vielä Grammy-juhlissa konservatiivisesti, mutta hän on sen jälkeen ottanut toisenkin irtioton mummo-lookistaan esiintymällä ystävänpäivänä lontoolaisella homoklubilla pienessä minimekossa.