Supersuositut supermallit upeissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkanut viikko on tuonut verkkoon jälleen runsaasti supermallien bikinikuvia, jotka vaikuttavat olevan nykyisin varsin nopeasti uusiutuva luonnonvara. Tällä kertaa kameroiden kohteena ovat olleet bikineihin sonnustautuneet Marisa Miller ja Miranda Kerr.

Hollywood-tähti Orlando Bloomin kanssa seurusteleva supersöpö Miranda Kerr markkinoi tuoreissa kuvissaan Victoria’s Secret -alusvaatteita ja bikineitä. Maailmankuulu 25-vuotias alusvaatemalli on nähty aiemmin poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla.

Marisa Miller nähdään puolestaan jonkin toisen malliston kasvona – tai vartalona – esittelemässä näyttäviä bikinimalleja. Hänet kiinnitettiin äskettäin myös suositun Guitar Hero -pelin mainoskasvoksi, joten työrintamalla riittää kiirettä. Marisa äänestettiin taannoin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta myös maailman kolmanneksi haluttavimmaksi naiseksi.

Katso Marisa Millerin kuvat tästä ja Miranda Kerrin kuvat tästä.