Poliisi päästi Simon Cowellin varoituksella, katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol ja X-Factor -ohjelmien ilkeänä tuomarina tutuksi tullut musiikkimoguli Simon Cowell ajeli viime viikonloppuna Beverly Hillsissä ilman turvavyötä. Valpas moottoripyöräpoliisi huomasi asian ja pysäytti julkkistähden.

Mustalla luksus-Bentleyllään ystävänsä kanssa liikkeellä ollut Simon Cowell vaikuttaa siltä, ettei olisi ollut muka lainkaan tietoinen turvavyöpakosta. Hän laittoikin turvavyön päälle vasta poliisin kanssa käymänsä keskustelun aikana.

Selittelyt kuitenkin auttoivat, sillä Cowellin nopeasti tunnistanut poliisi kätteli julkkistähteä ja päästi liikennerikkeeseen syyllistyneen miljonäärin lopulta pelkällä huomautuksella. Sattumalta ohi ajamassa ollut paparazzikuvaaja ikuisti tilanteen lähietäisyydeltä. Katso video tästä.