Amy Winehouse pidätettiin tanssijan pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parisen kuukautta joululomalla Karibialla St. Lucian saarella viettänyt ja viime viikolla viimein Britanniaan palannut brittipoppari Amy Winehouse ehti hädin tuskin purkaa matkatavaransa kun hän sai jo haasteen oikeuteen. Nyt Amya odottaa oikeudenkäynti, jossa häntä syytetään juhlavieraan pahoinpitelystä.

Viime vuonna sattuneessa välikohtauksessa Winehousen väitetään pahoinpidelleen faninsa, tanssijana toimivan Sherene Flashin, Lontoossa viime syksynä järjestetyissä juhlissa. Poppari sai torstaina haasteen oikeuteen tapauksessa, joka sattui jo 26. syyskuuta. Tanssija Sherene Flash on kertonut useissa brittilehdissä, että Amy Winehouse löi häntä silmään sen jälkeen, kun häneltä kysyttiin lupaa valokuvan ottamiseen.

Välikohtaus sattui perinteisessä Berlekey Ball -hyväntekeväisyystapahtumassa. Amyn tiedottaja vahvisti The Sun -lehdelle, että poppari on haastettu asiassa oikeuteen ja että laulaja ilmoittautui vapaaehtoisesti poliisille pidätystä varten. Tämän jälkeen hänet vapautettiin takuita vastaan odottamaan 17. maaliskuuta alkavaa oikeudenkäyntiä.