Hiphop-tähti Coolio jäi kiinni kovista huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-musiikin supertähti Coolio on jäänyt kiinni kovien huumeiden hallussapidosta. Poliisi pidätti tähden Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä, jossa hänen hallustaan löytyi crack-huumetta.

Asiasta kertoneen TMZ-julkaisun mukaan Coolio, oikealta nimeltään Artis Leon Ivey Jr, oli siirtymässä Southwest Airlines -lentoyhtiön koneeseen, kun hänen hallustaan löydettiin turvatarkastuksessa huumeita.

Julkaisun saamien tietojen mukaan löydöksen jälkeen hiphop-tähden ja turvatarkastajan välillä käytiin myös jonkinasteista käsikähmää. Coolio pidätettiin välittömästi ja kuljetettiin lentokentän poliisin suojiin.

Coolio nousi äskettäin erityisesti Euroopassa otsikoihin useita kertoja, kun hän oli mukana Britanniassa järjestetyssä julkkisten Big Brother -ohjelmassa. Hän sijoittui kisassa lopulta kolmanneksi. Erityisesti Gansta’s Paradise -klassikostaan tunnettu Coolio on nähty esiintymässä myös Suomessa vuonna 1996.