Mitä sinulla on rinnassasi Emma Watson? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsena supertähdeksi noussut Harry Potter -elokuvien näyttelijätär Emma Watson on ihmetyttänyt olemuksellaan Lontoossa. Paikalliseen Bungalow 8 -trendiravintolaan saapuneen teinitähden rintaa koristi nimittäin varsinainen sotku.

Usein varsin huolettomassa asussa julkisuudessakin nähty monimiljonääri on kertonut haluavansa elää aivan normaalia elämää, ja nyt siitä on saatu ilmeisesti jälleen hyvä todiste. Baariin suunnanneen Emman rintaan oli nimittäin ilmeisesti ystävien toimesta tussilla tai kuulakärkikynällä kirjoitettu tikkukirjaimin ”Be Emma”. Katso kuva tästä.

Tämänkaltainen ”teinitatuointi” ei ole välttämättä kaikkein tyylikkäin veto neitokaiselta, joka on urallaan poseerannut muiden muassa tunnettujen muotilehtien mallikuvissa ja kosmetiikkavalmistajien mainoksissa.