Oikeus kielsi Chrisiä hakkaamasta Rihannaa uudelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rihannan ja hänen poikaystävänsä – tai tuoreen aviomiehensä – Chris Brownin välisiä tapahtumia on parin viime päivän aikana selvitelty ensimmäisen kerran oikeussalissa. Samalla oikeus antoi myös mielenkiintoisen päätöksen, joka koskee lähinnä Rihannan ja Chrisin välistä suhdetta.

Entertainment Tonight -ohjelman mukaan tuomioistuin määräsi, että Chris Brown ei saa hyökätä, uhkailla, lyödä, häiritä, valvoa, ahdistella, seurata, vainota tai hyväksikäyttää Rihannaa, eli Robyn Fentyä, tai tuhota hänen omaisuuttaan. Tämän turvaamistoimen tarkoituksena on säästää Rihanna uusilta pahoinpitelyiltä. Päätös on voimassa 5. maaliskuuta 2012 saakka. Sama tuomio määräsi Chrisin myymään mahdollisesti omistamansa aseet 24 tunnin kuluessa.

Rihannan lakimiehen Donald Etran mukaan tämänkaltainen ensimmäisen asteen turvaamistoimi on tilanteeseen nähden riittävä. Supertähti on itse kertonut poliisille, ettei taannoinen lähes kohtalokas pahoinpitely ollut ensimmäinen ja että Chrisin hakkaamiset ovat pahentuneet kerta kerralta.