Idol-kisan bikinityttö myy itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman myötä oman viisitoistaminuuttisensa julkisuudessa taannoin saanut Katrina Darrell, eli tutummin Bikini Girl, haluaa jatkossakin pysytellä julkisuuden valokeilassa. Hän on aiemmin kertonut saaneensa tarjouksia muiden muassa alastonkuvissa poseeraamisesta.

– Minulle on tullut paljon erilaisia ehdotuksia, kuten Las Vegasin promoottorin töitä ja tietenkin myös Playboy on ottanut yhteyttä. En ole ainakaan vielä kieltäytynyt tarjouksista, mutta en haluaisi pilata uraani suostumalla niihin liian aikaisin enkä halua, että minut nähdään vain vartalona, Katrina Darrell kertoi Access Hollywoodille.

Nyt Darrellin kerrotaan löytäneen rahastuskeinon, sillä hän on ryhtynyt myymään itseään Paris Hiltonin, Kevin Federlinen, Audrina Patridgen ja monien muiden julkkisten tavoin. Myyminen ei kuitenkaan liity prostituutioon, sillä Bikini Girl kauppaa itseään vierailemaan erilaisiin juhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Bikiniasuun sonnustautuneen neitokaisen saa vierailemaan vaikkapa syntymäpäivillä tai ravintolan avajaisissa 10.000 dollarilla. Tarina ei kerro paljonko pitää pulittaa siitä, että juhlissa kuokkivasta bikinijulkkiksesta pääsee eroon.