Lihavaksi haukuttu supermalli ei suostu laihduttamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen supermalli Heidi Klum joutui äskettäin kovan kritiikin kohteeksi muotiväen suunnalta, kun GQ-lehden saksalaisen painoksen kannessa alastomana poseerannutta Klumia haukuttiin liian lihavaksi ja isorintaiseksi.

Saksalainen muotisuunnittelija Wolfgang Joop ja paikallisen mallitoimiston naisjohtaja kommentoivat saksalaisessa Bild-lehdessä 35-vuotiaan Heidin olevan liian lihava ja isorintainen supermalliksi. Lisäksi muotiguru Karl Lagerfeld totesi Heidi Klumin olevan tuntematon tähti.

Heti syytösten jälkeen supermalli ilmoitti olevansa edelleen huippukunnossa ja kritisoijien yrittävän vain saada itselleen julkisuutta toisia haukkumalla. Nyt hän on antanut uuden lausunnon, jossa ilmoittaa kieltäytyvänsä laihduttamisesta. Klumilla on omien sanojensa mukaan täydellinen vartalo catwalkille.

– En ole koskaan ollut laihduttajatyyppiä. Kun aloitin mallinuran, tiesin että minun pitää tarkkailla syömisiäni ja että minun pitää lopettaa wiener schnitzeleiden syöminen. Lapseni ovat parasta treeniä ja toki liikun myös mieheni kanssa, Heidi Klum kertoi Brunte-lehdelle.