Tiktakin teinitähdestä kasvoi popkaunotar, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiktak-yhtyeestä takavuosina tunnetuksi tullut Petra on nyt siirtynyt soolouralle. Vuoden 2007 lopulla viimeistä kertaa esiintyneen tyttökuusikon riveissä teini-ikänsä viettänyt neitokainen on nyt todellinen popkaunotar. Petra valittiin tosin jo vuonna 2004 Staran Miss Pop -äänestyksessä maan kauneimmaksi naispoppariksi.

Petran 6. toukokuuta julkaistava ensimmäinen sooloalbumi on nimeltään Rakas kaupunki. Levyltä julkaistaan kuitenkin jo aiemmin singlenä kappale Kuka mä oon, jonka takaa löytyvät muiden muassa Tatu Ferchen ja The Rasmus -yhtyeen Pauli Rantasalmi. Kappaleen sanat ovat Petran omaa käsialaa. Kappaleen musiikkivideo kuvataan tällä viikolla.

Kyseessä ei ole kuitenkaan Petran ensimmäinen soolosingle, sillä hänen debyyttisoolonsa on todellisuudessa julkaistu jo kaksi ja puoli vuotta sitten, jouluna 2006. Silloin Petra julkaisi omalla nimellään Edu Kettusen tuottaman soolokappaleen Tulkoon joulu. Tulevan soololevyn myötä Petrasta on nyt julkaistu myös tuoreita kuvia, jotka löytyvät alta.

Petra kuva 2

Petra kuva 3

Petra kuva 1