Katuva Jimmy Kimmel: ”Olen imbesilli!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisioisäntä Jimmy Kimmel erosi viime viikolla jo toistamiseen naisystävästään Sarah Silvermanista. Hän ja stand-up-koomikko Silverman ehtivät seurustella noin viiden vuoden ajan ja heidät valittiin myös maailman hauskimmaksi julkkispariksi.

Nyt Kimmel on avautunut erostaan The View -ohjelmassa. Jimmy Kimmel LIVE! -ohjelmaansa Hollywoodin ytimestä käsin tekevä suosikkijuontaja haukkui itseään Rosie O’Donnellille kovin sanoin.

– Olen 41-vuotias mies ja minulla on rintaliivit täynnä stressipalloja. Mitä luulet että tapahtui? Olen imbesilli. Hän ei voinut enää seurustella imbesillin kanssa. Kaikki hyvät asiat loppuvat joskus, erityisesti kun näytät tältä, Jimmy Kimmel veisteli haastattelussa.

Kimmel totesi myös, ettei tiedä onko heillä enää mahdollisuuksia palata yhteen. Hänen mukaansa se on kiinni Silvermanista. Pariskunta nähtiin onnellisen oloisena yhdessä vielä Oscar-gaalassa, mutta muutama viikko myöhemmin he erosivat.

Molemmat tekivät taannoin myös hauskat pilavideot, joista tuli nopeasti nettihittejä. Ensin Sarah teki Matt Damonin kanssa videon I’m Fu**ing Matt Damon, johon Jimmy myöhemmin vastasi omalla I’m Fu**ing Ben Afflect -videollaan, jossa vierailee uskomaton kaarti supertähtiä.