Pete Parkkosen esikoislevy suoraan alelaariin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun suosikkitähti Pete Parkkonen on tänään julkaissut esikoisalbuminsa nimeltään First Album. Taannoisen Hanna Pakarisen tavoin levyä myydään jo julkaisupäivänä huomattavalla alennuksella Anttilassa.

Kolmanneksi Idols-kisassa sijoittunut, mutta selvästi suurimman suosion saanut Pete Parkkonen päätyy fanien levyhyllyyn nyt 15 prosentin alennuksella Anttilan Varastontyhjennys-alennusmyynnin johdosta. Asiasta kertoneen Voicen mukaan levy on alennuksessa 22. maaliskuuta saakka.

Helsingin Kampin Anttilan TopTen-myymälässä voi tänään bongata Parkkosen myös livenä, kun Idols-tähti jakaa kaupassa nimikirjoituksia kello 17 – 18.

Tammikuussa julkaistu Hanna Pakarisen neljäs soololevy Love In A Million Shades päätyi samaan tapaan suoraan alennusmyyntiin valtakunnallisen levyalen merkeissä. Tuolloin levy-yhtiö SonyBMG ilmoitti, että tarkoituksena ei ollut parantaa Pakarisen ensimmäistä listasijoitusta.

– Päinvastoin, levyn myynti luultavasti kärsii tästä. Alen myötä tarjonta on laajaa ja kilpailu kovaa, mutta markkinointi on vasta alussa. Kiertue alkaa helmikuussa ja singlejä on julkaistu toistaiseksi yksi, yhtiön toimitusjohtaja Kimmo Valtanen kertoi Metrolle.