Scary Spice alusvaatekuvissa seksikkäämpänä kuin koskaan, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveissä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Melanie ”Scary Spice” Brown, eli Mel B, on tehnyt jo parin vuoden ajan menestyksekästä julkkisuraa Yhdysvalloissa. Ensi viikolla hän käynnistää Las Vegasissa myös oman Peep-show’nsa.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussakin mukana ollut muodokas supertähti on jo pidempään toiminut alusvaate- ja bikinimallina. Nyt hän on poseerannut jälleen myös Ultimo-tuotemerkin mallivartalona kuvissa, jotka ovat seksikkäämpiä kuin mitkään tähden aikaisemmat mallikuvat. Katso kuvia tästä tai koko kuvagalleria tästä.

32-vuotiaalla Melanie Brownilla on kyseisissä kuvissa yllään monenlaisia toinen toistaan näyttäviä alusasuja ja korsetteja. Tammikuussa Scary Spice sai hyviä uutisia oikeudesta, sillä amerikkalainen tuomioistuin totesi silloin, että näyttelijä Eddie Murphy on tähden kaksivuotiaan tyttären isä. Samalla oikeus määräsi näyttelijän maksamaan Brownille jättimäiset miljoonien elatusmaksut.