Yllättävä seksiskandaali Idol-äänestyksessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa eletään parhaillaan Idol-huumaa, kun American Idol -kilpailun finaalit lähestyvät. Viime viikolla koettiin yllätys, kun finalisteja valittiin kahdentoista sijaan lopulta kolmetoista, kun Simon Cowell kumppaneineen halusi päästää mukaan myös niin sanotun mustan hevosen.

Päätöksestä tulikin yllättäen enemmän ongelmia kuin odotettiin, sillä kilpailun äänestykseen oli puhelinyhtiöltä varattu alkuperäisen suunnitelman mukaisesti vain kaksitoista lyhytnumeroa. Kolmannentoista äänestysnumeron kohdalla huomattiin lievää suurempi ongelma vasta loppumetreillä, sillä mustan hevosen äänestysnumero kuuluikin seksipalvelulle.

– Voi hitto. Meillä tulee olemaan iso ongelma Idol-ohjelmassa tänä iltana. Soitin juuri numeroon 1-866-IDOLS-13 ja se ei ollut aivan lapsille sopivaa materiaalia, ohjelman juontaja Ryan Seacrest kertoi Twitter-syötteessään.

Kyseisestä numerosta vastasi äänestyksestä kiittävän nauhoituksen sijaan naisääni, joka alkoi ladella soittajalle lapsilta kiellettyä materiaalia. Tästä syystä tuotantoyhtiö joutui ottamaan käyttöön kokonaan uudet puhelinnumerot, jotta kaikki soittajat saisivat äänensä perille ilman epätoivottuja pornoviestejä, E! Online uutisoi.

– Meillä tulee olemaan tänään uudet erityiset Idol-puhelinnumerot, jotka paljastataan vasta lähetyksessä. Se ei tule olemaan se… Meidän pitää varmistaa, että ihmiset valitsevat tänään oikeat numerot, ohjelman tuottaja Megan Michaels kertoi myöhemmin Seacrestille.