Povipommi ilmoitti erostaan Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti Kerry Katona on vahvistanut viime aikoina liikkuneet huhut erostaan internetin Facebook-yhteisösivustolle tekemällään päivityksellä. Kahden vuoden avioliitto 38-vuotiaaseen Mark Kroftiin on päättynyt.

28-vuotias Katona kirjoitti uuden single-statuksensa päivittämisen jälkeen vielä kommentin, jonka mukaan hän ei uskonut enää koskaan joutuvansa eroamaan. Samalla myös kaikki viittaukset aviomieheen poistettiin palvelusta valokuvia myöden. Kerry Katona ei ole suostunut antamaan aiheesta lainkaan julkisia lausuntoja, The Sun uutisoi.

Viime syksynä Kerro Katona pienesi rintojaan, kun koko 34GG muuttui hieman kevyemmäksi 34DD-kuppikooksi 15.000 euroa maksaneessa operaatiossa, joka esiteltiin sittemmin televisiossa. Taloudellisiin vaikeuksiin joutunut tähti ajautui samoihin aikoihin myös henkilökohtaiseen konkurssiin.

28-vuotias Kerry Katona tuli aikoinaan tunnetuksi ollessaan mukaan Atomic Kitten -yhtyeessä. Sittemmin hän teki myös soolouraa, jolloin hän julkaisi Whole Again -nimisen ykköshitin. Katona oli tiiviisti otsikoissa myös avioiduttutaan suositun Westlife-yhtyeen Brian McFaddenin kanssa vuonna 2002. Tuolloin hän oli itsekin nimeltään Kerry McFadden. Pariskunta sai kaksi lasta ennen eroaan syksyllä 2004.