Poptähti pienennyttää GG-kokoiset rintansa televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimedioissa tiiviisti seurattu poptähti Kerry Katona on kyllästynyt suuriin rintoihinsa ja haluaa pienennyttää ne kauneusleikkauksella. Julkkistähti on kuitenkin päättänyt ottaa asiasta kaiken hyödyn irti, joten operaatiosta tehdään Whole Again -niminen realitysarja televisioon.

Atomic Kitten -yhtyeessä aiemmin laulanut Kerry Katona tekee leikkauksen tällä viikolla, ja samalla hänen kuppikokonsa pienenee huomattavasti nykyisestä GG:stä televisionkatsojien silmien alla. Neljän lapsen äiti aikoo teettää samalla myös muita kosmeettisia korjauksia, kuten poistattaa raskausarpiaan laserilla sekä tehdä rasvaimun vatsaansa, Daily Mail uutisoi.

– Neljän lapsen jälkeen tarvitsen sitä. Kuppikokoni on nyt GG, joten kun otan rintaliivini pois, ovat nännini jaloissani. Haluan olla mieluiten DD-kokoinen, Kerry Katona kertoi.

Operaatio ei ole Katonalle hetken päähänpisto tai tuotantoyhtiön ajatus, sillä hän on tiedottajansa mukaan suunnitellut sitä jo pitkään. Tiedottaja kiisti myös väitteet siitä, että realitysarjan tuotantoyhtiö MTV maksaisi operaation kulut.