Malin Akerman alastomana seksikohtauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomenkin teattereissa esitettävä Watchman-elokuva on saanut paljon enemmän palstatilaa naistähdensä Malin Akermanin kuin menestyksensä johdosta.

Nyt verkkoon on vuodettu kyseisessä elokuvassa nähtävä kohtaus, jossa Akerman nähdään alastomana seksikohtauksessa. Katso video 1 ja video 2 tästä tai kuvat tästä.

Kuvista ja videoista ei käy kuitenkaan selville, millainen tuoksu kohtauksia kuvatessa oli, mutta Akerman kertoi äskettäin, että hänen roolihahmonsa kelta-musta -supersankariasu haisi aivan kondomeille.

Tukholmassa syntynyt 30-vuotias Malin Akerman tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös mallina ja laulajana. Lapsuutensa Ruotsissa ja Kanadassa viettänyt kaunotar löydettiin 17-vuotiaana malliksi Kanadassa. Sittemmin Kaliforniaan muuttanutta Malinia on nähty muiden muassa televisiomainoksissa ja viime vuosina myös elokuvissa.