Lauri Tähkä & Elonkerjuu teki Emma-hattutempun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Helsingin Kulttuuritalolla palkitaan viime vuoden parhaita koti- ja ulkomaisia musiikkitähtiä. Yksi onenellisimmista voittajista on takuulla Lauri Tähkä & Elonkerjuu, joka palkittiin juuri äsken yleisö-Emmalla.

Yleisöäänestyksen perusteella valittava Vuoden kotimainen artisti -palkinto meni pohjalaisille nyt jo kolmannen kerran, eli supersuosittu yhtye teki samalla hattutempun. Yhtyeen jäsenille voitto oli tunteikas ja kiitospuheiden aikana vuodatettiin lähes kyyneleitä.

– On uskomatonta että te ootte äänestäneet meidän jo kolmannen kerran yleisöäänestyksen voittajaksi. Ootte te hulluja, yhtyeen viulisti Johanna kommentoi äänestyksen tulosta ja yhtyeen tuoreinta Emma-palkintoa.

Bändin keulahahmo Lauri Tähkä nähtiin myös esiintymislavalla, kun hän oli mukana Cheekin ja Fintelligensin vauhdikkaassa yhteisesiintymisessä.