MC Hammer oikeuteen isyyskirjastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen kirjakustantaja on haastanut takavuosien hiphop-tähden oikeuteen sopimusrikkomuksesta. Pari hittiä 90-luvun alkupuolla julkaissut MC Hammer ei ole nimittäin toimittanut kirjaa, jonka hän lupautui kirjoittamaan.

Kustannusyhtiö Simon & Schuster vaatii nyt tähdeltä oikeusteitse takaisin hänen kirjasta saamaansa 61.000 dollarin ennakkomaksua korkojen kera. Hammerin kirjan aiheena oli isyys, mutta kirjaa tai kirjan alustavaa käsikirjoitusta ei ole ole toimitettu sovitussa ajassa, New York Daily Mail uutisoi.

MC Hammer, oikealta nimeltään Stanley Kirk Burrell, teki sopimuksen Enemies of the Father: Messages from the Heart on Being a Family Man -nimisestä kirjasta jo vuonna 2002. Tuolloin hän sai siitä myös etumaksun. Kanne on jätetty tuomioistuimelle 5. maaliskuuta.

Stop, Hammer time.