Twilight-tähti sai paniikkikohtauksen ensi-illassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ristiriitaisen vastaanoton taannoin saanut, mutta teini-ikäisiä katsojia siitä huolimatta hyvin katsomoihin kerännyt Twilight – houkutus -elokuva oli kova paikka myös leffan miespääosassa nähtävälle englantilaissyntyiselle Robert Pattinsonille.

Edward Cullenin roolisuorituksestaan monilta kriitikoilta murskatuomion saanut 22-vuotias nuorukainen oli luonnollisesti mukana, kun elokuva sai näyttävästi ensi-iltansa Hollywoodissa. Robert Pattinson kuitenkin jännitti tilannetta niin paljon, että hänkin sai paniikkokohtauksen katsottuaan elokuvaa vain kymmenen minuutin ajan.

– Minä jouduin poistumaan ulos ja menin istumaan autoon. Siellä sain massiivisen paniikkokohtauksen, Robert Pattinson kertoo tuoreessa GQ-lehdessä.

Kyseessä oli näyttelijän mukaan ensimmäinen kerta, kun hän näki oman elokuvansa valkokankaalla. Hänen ei kuitenkaan tarvitse kovin usein kokea tämänkaltaisia tilanteita, sillä Pattinson on ilmoittanut valitsevansa jatkossa huolella elokuvaroolinsa.

Lähiaikoina hänet nähdään esimerkiksi elokuvissa Little Ashes ja Twilight -jatko-osassa New Moon. Pattison on alustavasti kiinnitetty Cullenin rooliin myös sarjan kolmanteen Eclipse-osaan, jonka on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2010.