Tuottaja: Rihanna ja Chris eivät enää levytä yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun alussa Rihanna ja hänen poikaystävänsä Chris Brown joutuivat välikohtaukseen, jossa Brown hakkasi tyttöystävänsä sairaalakuntoon. Sittemmin pariskunta on palannut yhteen ja äskettäin heidän uutisoitiin levyttävän parhaillaan yhdessä.

Nyt väitteet yhteisestä kappaleesta ovat osoittautuneet osittain vääriksi, sillä pariskunta ei ole ollut pahoinpitelyn jälkeen yhdessä studiossa. Yhteinen kappale on kuitenkin olemassa, mutta tuottaja Polow da Donin mukaan se on tehty alunperin jo viime syksynä, eikä siis vasta pahoinpitelyn jälkeen, E! Online uutisoi.

Parhaillaan miksausvaiheessa oleva yhteisbiisi on näillä näkymin päätymässä Brownin seuraavalle albumille, mikäli sellainen tullaan vielä joskus julkaisemaan. Biisin julkaisun suhteen ongelmia tuottaa kuitenkin se, että Pussycat Dolls on jo levyttänyt samaan demon perusteella kappaleensa Bad Girls, joka on julkaistu Himoshoppaajan salaiset unelmat -elokuvan soundtrackilla.