Huippumalli haussa -kaaoksesta julkaistiin raju video – katso!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka America’s Next Top Model, eli Huippumalli haussa, ohjelman amerikkalaisen alkuperäisversion koe-esiintymisessä syntyi kaaos ja kuusi ihmistä loukkaantui.

Poliisi pidätti tapahtumien johdosta heti kolme henkilöä. Nyt on selvinnyt, että Park Central New York -hotellin edustalla tapahtunut kaaos sai alkunsa pommiuhkauksesta. Kadulle oli pysähtynyt samaan aikaan auto, jonka moottoritilasta nousi savua tai vesihöyryä. Silminnäkijöiden mukaan joku yleisössä huusi, että autossa on pommi, jolloin useiden satojen ihmisten massa lähti liikkeelle vakavin seurauksin.

Nyt verkkoon on päätynyt myös video, jossa tilanne nähdään ylhäältä käsin. Katso video tästä tai artikkelin alta. Videolla nähdään kuinka poliisit joutuvat käyttämään yleisön joukossa voimakeinoja taltuttaessaan riehuvia nuoria. The New York Times haastatteli paikalla ollutta Annina Mänttäriä.

– Ihmisiä lenteli joka puolelle. Heitä jäi muiden jalkoihin, Mänttäri kertoi.

Ohjelman emäntänä ja vastaavana tuottajana toimii supermalli Tyra Banks. Parhaillaan meneillä oleva tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa viime viikolla. New Yorkin jälkeen suunnitelmissa on vielä koe-esiintymiset Dallasissa, Chicagossa ja Los Angelesissa.