Lindsay Lohanin etsintäkuulutus peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme sunnuntaina, että poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan etsintäkuulutettiin viikonloppuna vuonna 2007 rattijuopumuksesta saamaansa tuomioon liittyen. Tähti ei ollut suorittanut asianmukaisesti ehdonalaisensa toimenpiteitä, joten hänet etsintäkuulutettiin.

Nyt Beverly Hillsin tuomioistuin on kuitenkin perunut etsintäkuulutuksen, koska Lohanin asianajaja sai vakuutettua tuomarin siitä, että Lindsay on osallistunut hänelle määrätyille alkoholivalistustunneille.

– Etsintäkuulutus on peruttu. Olen nähnyt todisteita siitä, että Lohan on suorittanut ohjelmaansa, eikä huumetesteissä ole ilmennyt mitään kiellettyä, tuomari Marsha Revel kertoi E! Onlinen mukaan.

Lohanin asianajaja Shawn Chapman Holley totesi jo tuoreeltaan, että perjantaina annettu etsintäkuulutus oli virheellinen ja perustui väärinymmärrykseen. Lindsay suorittaa edelleen kolmen vuoden ehdonalaista vankeustuomiotaan.