Rutiköyhä povipommi etsii kadonneita miljooniaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebookissa viime viikolla avioeronsa vahvistanut brittiläinen julkkistähti Kerry Katona on ollut viime vuosina monenlaisissa vaikeuksissa niin taloutensa kuin päihteidenkin kanssa. Nyt vuorossa on ensinmainittu ja riitainen avioero.

28-vuotias Katona tienasi takavuosina useita miljoonia ja vielä viime vuonnakin hänen tulonsa olivat noin miljoona puntaa. Siitä huolimatta hän on tällä hetkellä puilla paljailla. Nyt Kerry on palkannut talousalan asiantuntijoita selvittämään minne hänen miljoonansa ovat kadonneet.

Entinen tyttöyhtyeen jäsen on nyt velkaa verottajalle noin 100.000 euroa, eikä hänellä ole varaa maksaa mätkyjään. Varattomuuden takia ulosottomiehet takavarikoivat viime viikolla hänen 300.000 euron arvoisen Porsche Cayenne GTS -autonsa. Joulukuussa myös tähden Porsche Carrera takavarikoitiin samasta syystä. Myös avioeron väitetään liittyvän hänen rahavaikeuksiinsa, The Sun uutisoi.

Kerry Katona on nyt lupautunut mukaan MTV-kanavan What’s The Problem? -nimiseen realityohjelmaan, joka seuraa hänen taisteluaan avioeron ja talousvaikeuksien keskellä. Kerryllä ja Mark Croftilla on kaksi lasta, kaksivuotias Heidi ja kymmenkuukautinen Max. Lisäksi Kerryllä on kaksi lasta aikaisemmasta suhteestaan.

Viime syksynä Kerro Katona pienesi rintojaan, kun koko 34GG muuttui hieman kevyemmäksi 34DD-kuppikooksi 15.000 euroa maksaneessa operaatiossa, joka esiteltiin sittemmin televisiossa. Taloudellisiin vaikeuksiin joutunut tähti ajautui samoihin aikoihin myös henkilökohtaiseen konkurssiin.

28-vuotias Kerry Katona tuli aikoinaan tunnetuksi ollessaan mukaan Atomic Kitten -yhtyeessä. Sittemmin hän teki myös soolouraa, jolloin hän julkaisi Whole Again -nimisen ykköshitin. Katona oli tiiviisti otsikoissa myös avioiduttutaan suositun Westlife-yhtyeen Brian McFaddenin kanssa vuonna 2002. Tuolloin hän oli itsekin nimeltään Kerry McFadden. Pariskunta sai kaksi lasta ennen eroaan syksyllä 2004.