Paris Hiltonin ökysviitissä oma keilarata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton tunnetaan maineikkaan Hiltonin hotellisuvun tulevana perijättärenä, mutta aina Paris ei kuitenkaan asu Hiltonissa. Tuorein esimerkki tulee Las Vegasista, jossa Paris majoittui suvun oman hotellin sijaan kilpailevassa hotellissa.

Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan julkkisneitokainen asui Paris Hilton’s My New BFF -realityohjelmansa kuvausten aikana Hard Rock -hotellissa, jossa myös Chris Brown piilotteli taannoin medialta tyttöystävänsä Rihannan hakkaamisen jälkeen.

Parisin mukaan hotellivalinnan tärkein kriteeri oli se, että Hard Rockin yläkerran penthouse-sviitissä oli oma yksityinen keilarata. Hilton kehui sviitin varustelua myös blogissaan. Taannoin samassa Hard Rock -hotellissa asui ja esiintyi yksityiskeikalla myös supertähti Katy Perry. Stara oli tuolloin mukana hotellin Wasted Space -klubilla järjestetyssä tilaisuudessa, josta löytyy kuvamateriaalia tästä.