Malin Akerman yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaisnäyttelijätär Malin Akerman on noussut tuoreen Watchmen-elokuvansa myötä raketin lailla viihdemaailman a-sarjaan. Ainakin hetkeksi.

Akerman on erityisesti Yhdysvalloissa otsikoissa päivittäin. Artikkelien aiheet liittyvät tosin pääasiassa hänen lausuntoihinsa sekä vähäpukeisiin poseerauksiinsa ja alastonkohtauksiinsa, eivätkä varsinaisiin työasioihin.

Kaunotar poseeraa myös Maxim-lehden huhtikuun numerossa, josta on nyt julkaistu verkossa uusia kuvia. Mukana on myös lehden kansikuva, jossa Akerman nähdään yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

Tukholmassa syntynyt 30-vuotias Malin Akerman tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi myös mallina ja laulajana. Lapsuutensa Ruotsissa ja Kanadassa viettänyt kaunotar löydettiin 17-vuotiaana malliksi Kanadassa. Sittemmin Kaliforniaan muuttanutta Malinia on nähty muiden muassa televisiomainoksissa ja viime vuosina myös elokuvissa.