Päätähti paljasti: Transformers 3 on jo työn alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin hyvin toissa vuonna menestynyt Transformers-elokuva on saamassa lähiaikoina jatkoa, sillä kakkososa on parhaillaan jälkituotantovaiheessa. Nyt leffan miespääosassa nähtävä Shia LaBeouf on paljastanut, että tekeillä on myös kolmas osa.

Asiasta uutisoineen Variety-lehden mukaan kolmannelle elokuvalle on päätetty jo julkaisupäiväkin, ja sen ensi-ilta tullaan näkemään 1. heinäkuuta 2011. Transformers 2 : Revenge of the Fallen saa puolestaan ensi-iltansa alustavasti ensi kesänä 24. kesäkuuta.

Vaikka kolmas elokuva on jo suunnitelmissa, ei projekti ole kovin pitkällä. Shia LaBeouf ja naistähti Megan Fox eivät ole nimittäin vielä virallisesti mukana kolmannessa osassa, sillä sopimuksia ei ole vielä allekirjoitettu. Myös kahden ensimmäisen elokuvan ohjaaja Michael Bay on vielä vahvistamatta ohjaajaksi, eikä leffan käsikirjoituskaan ole valmiina.